Skip to content

Wie ik ben

Mijn naam is Mary Verloop en KIEZENVOORJEZELF.NU is mijn onderneming. Ik ben geboren als schipperskind in een gezin waar ik me niet gezien of begrepen voelde en van trauma naar trauma leefde. Al jong ging ik op zoek naar de ‘zin’ van het leven. In het gezin hing het geloof er een beetje bij, maar de familie bestond uit godvrezende mensen. Ik kan me nog herinneren hoe ik als tiener nadacht over de regels van de god die zij vreesden. En hoe ik op een helder moment de conclusie trok dat het een liefhebbende god niet kon gaan om het naleven van allerlei regels. Het eigen geweten; leven vanuit onvoorwaardelijke liefde dat was waar het werkelijk om ging, zo voelde ik. Mijn reis op het pad van bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei was begonnen.

De volgende stap liet jaren op zich wachten. Ik was opgegroeid met de overtuiging dat mijn gevoel en behoeftes er niet toe deden en niet klopten. Toen mijn gevoel me vertelde dat ik creatieve vakken wilde volgen aan de LDS (lagere detailhandel school), luisterde ik er dan ook niet naar: ik belandde op de havo en leerde door tot controller. Werken met cijfers gaf orde en duidelijkheid. Ik was er goed in en had er controle over. Ik werkte hard, groeide door in mijn werk en trouwde. Kortom, ik probeerde alles volgens het boekje te doen. Geloofde dat ik zo mijn geluk zou vinden. De rust en vrede zou ervaren die ik zo miste in mijn leven. Er kwam niets van terecht: ik raakte overspannen en scheidde van mijn man. Ik was 25 jaar.

Op zoek naar manieren die mij structureel zouden helpen me beter te voelen, kennis die mij zou helpen om te transformeren i.p.v. om te gaan met mijn gevoeligheden en traumatriggers, ben ik de opleiding Poly Energetisch Therapeut gaan doen en enige tijd daarna de opleiding tot Spiritueel Werker. Vanaf dat moment ben ik mijn interne processen gaan bestuderen en ben ik de dialoog met mezelf aangegaan. Ben ik belemmerende overtuigingen bewust gaan worden en trauma’s gaan verwerken. Het bleek een boeiend proces; hoe eerlijker ik tegen mezelf durfde te zijn, hoe groter de persoonlijke veranderingen.

Door vallen en opstaan heb ik mijn eigen weg gevonden. Ben ik steeds meer gaan leven vanuit liefde voor mezelf en daarmee ook vanuit liefde voor het leven en de mensen daarin. Door uit diverse stromingen die gereedschappen te halen die voor mij werken en die te integreren in mijn dagelijkse bestaan ben ik gaan leven vanuit mijn kern, mijn ware zelf. Leren om heel bewust te werken met de wet van de aantrekking heeft voor een versnelling in mijn proces gezorgd.

Ik heb ten diepste voor mezelf gekozen en ervaren dat ook mijn omgeving daar wel bij vaart. Ik leef mijn droom en creëer mijn leven vanuit wie ik werkelijk ben, ik geloof in groei van binnenuit, vanuit de grootst mogelijke eerlijkheid naar mezelf. Met oprechte open nieuwsgierigheid naar innerlijke processen van zowel die van mezelf als naar die van mijn cliënten kijkend. Niet alleen zijn en worden oude wonden en trauma’s geheeld tijdens een transformatieproces, ook zul je talenten, innerlijke kracht en unieke kwaliteiten (her)ontdekken.

Mijn droom léven is voor mij, zowel vanuit mij ervaringsdeskundigheid als vanuit mijn vak als coach en trainer, zoveel mogelijk mijn creativiteit, ervaringskennis, het pad van bewustzijn, innerlijke groei en onvoorwaardelijke liefde te delen met al diegenen die voelen dat er ergens iets, misschien een beetje verstopt, in een hoekje van hun bewustzijn geraakt wordt; om mensen te begeleiden vanuit hun oorspronkelijke authenticiteit, kracht en zelfliefde te gaan leven. Mijn hart stroomt wanneer ik mensen meer en meer zie transformeren naar hun ware zelf.

Ik ervaar mijn missie en geniet er ten volle van!

Kennis en ervaring heb ik verworven via:

 • Bezielingscoach bij Hoogendijk opleidingen
  Deze opleiding is geaccrediteerd door CPION/Stichting Post-HBO Nederland
 • Persoonlijk proces
 • Opleiding tot Poly Energetisch Therapeut bij Edem trainingen
 • Opleiding Spiritueel Werker bij spiritueel centrum Aurora
 • Jaartraining sjamanistische heling bij Shuem
 • Jaartraining Touch of Matrix.
 • Uiteenlopende trainingen op het gebied van persoonlijke bewustwording en spirituele groei.
  o.a.: DNA Heling, Familieopstellingen, Heartdancing, Rebirthing, verschillende vormen van
  Energiewerk, innerlijk kind werk,
 • Innerlijk weten en intuïtie
 • Meervoudige Merkaba Technieken, niveau 1

Wat mensen over mij zeggen: