Skip to content

Ruim innerlijke hindernissen op met trauma therapie in Utrecht

Ieder mens draagt een verleden met zich mee, waar zowel positieve als negatieve ervaringen bij horen. Wil je ingrijpende en negatieve gebeurtenissen achter je laten? Met mijn trauma therapie in Utrecht en omgeving (Zeist) ruim je innerlijke hindernessen op. Hierbij maak ik vaak gebruik van energiewerk waarbij we je hele systeem aanspreken, zowel het bewuste als onbewuste. Ook kan het erg helend zijn om je emoties en gevoelens een beeld geven door middel van een Powershoot. Als coach in Zeist maak ik graag gebruik van deze coachvorm die aanspraak doet op je verbeelding. Meer weten over welk werkvormen ik inzet bij mijn trauma therapie in Utrecht? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Trauma therapie in Utrecht voor meer authenticiteit

Welke normen en waarden draag jij met je mee? Welke patronen heb jij overgenomen vanuit het verleden? Tijdens mijn trauma therapie in Utrecht zoomen we ook in op wat je vanuit je opvoeding en de maatschappij met je meedraagt. Dat kader kan gaan knellen wanneer het niet meer aansluit bij wie jij bent. Dan is het tijd om het heft in eigen hand te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Maar hoe? Ik begeleid je graag om jezelf opnieuw te definiëren door je stap voor stap opnieuw te verbinden met je authenticiteit. Meer weten over mijn trauma therapie in Utrecht of wil je meer weten wat ik als hsp coach in Utrecht voor je kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ontsnappen uit het web aan belemmerende overtuigingen

Bij mijn trauma therapie in Utrecht ligt er een grote focus op bewustwording en leer je om belemmerende overtuigingen over je zelf los te laten. Bij negatieve ervaringen ontstaan vaak belemmerende overtuigingen die je niet verder helpen. We gaan deze overtuigingen onderzoeken en in twijfel trekken. Dat is in het begin even ongemakkelijk en pijnlijk, maar het is het zeker waard! Vaak hebben we zelf niet eens door dat we belemmerende overtuigingen over onszelf hebben. Zo zonde! Ze voorkomen namelijk dat we onze passie volgen of we maken keuzes die niet overeenkomen met onze diepste wens. Ga jij nu voor jezelf kiezen? Plan direct een gratis telefonisch consult in voor mijn effectieve trauma therapie in Utrecht!

Kom in contact met jezelf

Zodra we alle ballast hebben weggewerkt tijdens mijn trauma therapie in Utrecht wil ik je bewust in contact brengen met je innerlijke waarheid. Daardoor kun je vanuit je bron antwoorden krijgen die verder gaan dan het uiterlijk. Hierbij is het nooit de bedoeling dat ik de antwoorden geef, maar begeleid ik jou in het vinden van de antwoorden in jezelf. Alleen jij kan beoordelen of je je van moment tot moment laat leiden door jouw innerlijke waardoor of toch door een uiterlijke overtuiging. Kies voor jezelf door direct het intakeformulier in te vullen! Dan gaan we samen op zoek naar een coachvorm die bij jou past.